Jobb till min kompis

October 17th, 2012 Categories: Uncategorized

Jag har påbörjat ett litet projekt, jag försöker få min bästa kompis att flytta till Stockholm så att jag kan hänga mer med honom. Vi umgicks mycket för några år sedan men eftersom vi inte längre bor i samma stad så har det inte blivit så mycket. Här finns ju dessutom fler jobb än någonstans i landet. Han är också riktigt sugen på att flytta hit och skulle nog göra det också om han lyckades skaffa både ett jobb och en bostad. Han har sökt jobb både hos Möbelsnickare Göteborg & Veterinär Malmö utan att lyckats än så länge tyvärr. Jobb är nog inte så svårt att få för honom, men en bostad är det värre med. Det är ju faktiskt nästan hopplöst svårt att lyckas få en lägenhet i den här staden. Jag fick stå i fem år i bostadskö för att ens ha möjlighet att få en lägenhet längst bort på tunnelbanelinjen. Det är synd att det inte byggs mer när jag tror att många tvekar att flytta hit på grund av det.

Tags:
Comments are closed.
« »